Sinds kort huur ik bij Zest Your Life – een yoga & pilates studio in Amstelveen- elke dinsdagochtend een mooie ruimte waar ik energetische readings en yin therapie geef. Ook jij bent daar welkom!

Tevens geef ik daar elke donderdagochtend van 9.30-10.30 uur een Pilates les.

Yin Therapie

Deze één op één begeleiding, ook wel personal yoga genoemd, is voor als je iets extra’s nodig hebt op fysiek en/of mentaal vlak. denk aan heling van emotionele disbalans, lichamelijke klachten, chronische  pijn, angst, trauma’s. Waar liggen jouw grenzen en hoe kunnen we daar meer ontspanning en flexibiliteit in creëren.

Door middel van verschillende technieken zoals Shiatsu, Functionele Osteopathie en Cranio-Sacraal therapie, in combinatie met Yin yoga, creëren we meer ruimte en balans in jouw lichaam, in het gewricht, het bindweefsel en het bijbehorende meridiaanstelsel.

Energetische Reading

Een energetische reading geeft je meer zelfinzicht wat een belangrijke stap is voor het vrijmaken van je intuïtie. Het doel van een reading is om jou meer inzicht in jezelf te geven, zodat je daarna handvatten hebt om jouw leven richting te geven

Tijdens het lezen (readen) van een aura / energie wordt met een goede intentie gekeken naar jouw kracht en kwaliteiten en een reading heeft daarom altijd een positieve insteek.

Een reading kan inzicht geven in:

  • Hoe je met je energie omgaat
  • Welke gedachten en gevoelens je aangeleerd hebt en welke bij jou horen
  • Hoe je je talenten en capaciteiten gebruikt en welke nog ontwikkelt kunnen worden
  • Hoe ervaringen uit je verleden doorwerken op dit moment
  • Als je voor een keuze staat en daar nog vragen bij hebt
  • Hoe je in een bepaalde relatie staat
  • Hoe het met je bedrijf/werk gaat

Voor alle (nieuwe) RiverMoonYoga leden heb ik een speciale korting! Tot 1 oktober krijg je een energetische reading van €135,- voor €99,-

Niet-leden ontvangen een korting van €25,

Mocht je nog vragen hebben schroom dan niet om mij een berichtje te sturen 🙏