Privé yoga kind & tiener

Tijdens een privé yogasessie voer je houdingen uit (asana’s) die je energie en kracht geven. Hierdoor voel je je ontspannen, minder gestrest en zit je beter in je vel. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en tieners. Yoga heeft een gunstig effect op de ontspanning, motoriek, het zelfvertrouwen en het concentratievermogen. 

Klik op een button voor meer informatie en maak gauw een keer een afspraak , dan kan ik je helpen.

 

Privé yoga kind

Kinder yoga is net iets anders dan yoga voor tieners en volwassenen. Een privé sessie bestaat uit ademoefeningen, yoga houdingen, concentratie en balans, visualisatie en ontspanning. Het kind leert stevig en met beide benen op de grond te staan, hoe het zichzelf mag zijn, grenzen zoekt en ze zelf ook leert aangeven. Door yoga krijgt het kind een soepeler, sterker lijf, is het meer in contact met het eigen gevoel en krijgt zo meer rust in het hoofd.

RiverMoonYoga werkt samen met kinderfysiotherapeute Francisca van der Laan. Door deze samenwerking kunnen we met een holistische aanpak het kind zich mentaal en fysiek krachtiger en weerbaarder laten voelen.

Door mijn ervaring in het (speciaal) basisonderwijs (PABO en Speciaal Onderwijs), de Opleiding Effectieve Intuïtie, de Hatha Yoga opleiding en Yin Medicine opleiding kan ik goed inschatten wat kinderen nodig hebben en ze begeleiden in hun proces.

Tevens heb ik door onze zoon Tommy (2007) ervaring in het begeleiden van kinderen en tieners met een speciale behoefte. Tommy heeft het Syndroom van Down. Het gaat heel goed met hem, en daardoor ook met ons. Als je kind zich happy voelt, voel je je als ouder ook happy, zo simpel kan het zijn. Door Tommy heb ik beter leren luisteren naar wat hij nodig heeft en met meer aandacht leren observeren. Zo komen we elke keer weer tot een fijne samenwerking, maar vooral tot een liefdevolle verbinding.

 

Privé yoga tiener

Soms heb je net even wat meer support nodig op fysiek en/of mentaal vlak. Dan is het – eventueel naast fysiotherapie- prettig om extra tools te krijgen om te kunnen ontspannen en te voelen hoe jij je lichaam beter kunt leren kennen en zo ook beter jouw grenzen kunt bepalen. Deze tools bestaan o.a. uit yogahoudingen (asana’s) die jouw spieren versterken waardoor jouw kracht en conditie toenemen. Door tijdens de houdingen ook aandacht aan je ademhaling te besteden kun je je losmaken van de gedachten die door je hoofd gaan. Zo kun je meer ontspannen en leer je beter omgaan met je emoties.

Samen gaan we kijken hoe ik jou kan begeleiden in het proces naar volwassen worden. Je leert bijvoorbeeld omgaan met overmatig piekeren of met sombere gevoelens, je leert omgaan met spanning en om deze te verminderen, om beter in je kracht te komen staan en te voelen wat jij wilt. Zo leer jij je lichaam op een fijne manier te gebruiken. Doordat je jouw lichaam krachtig en sterk maakt en tegelijkertijd leert om te ontspannen, kun je weer beter in je vel gaan zitten.

 

Privé of Duo yoga

Wil je één-op-één yogales of als duo meer persoonlijke aandacht?

Dan is privé yoga een prettige manier. Een privé yogales wordt ingericht naar jouw /jullie wensen, en wordt gepland op een moment dat jou/jullie goed uitkomt.

Tarief 1 uur privé yoga € 78,-
Kijk voor een strippenkaart bij 'Tarieven' en neem contact op voor het tarief als je duo yoga wil.

Bedrijfsyoga

Ieder bedrijf wil graag gezonde en tevreden werknemers, een werknemer die in balans is, energiek en tevreden.

Yoga biedt ontspanning op de werkplek, zodat het ziekteverzuim lager wordt en de productiviteit omhoog gaat. Er zal aandacht besteed worden aan yoga houdingen die doelgericht en effectief zijn en bieden afwisseling tussen inspanning en ontspanning. Een bedrijfsyoga workshop kan inspelen op een actueel onderwerp of op een actuele situatie binnen het bedrijf.

Tarief op aanvraag.

Aurareading

Een aurareading geeft je meer zelfinzicht wat een belangrijke stap is voor het vrijmaken van je intuïtie. Een aurareading is een intuïtieve waarneming van jouw energie in interactie met je omgeving op dit moment. Het biedt je de mogelijkheid om vanuit een breder perspectief antwoord te vinden op jouw vragen.

Tarief aurareading (1,5 - 2 uur) € 150,-

GRATIS PROEFLES!