Privé yoga

Soms heb je behoefte aan persoonlijke aandacht. Een privé yogales, voor jou op maat gemaakt, afgestemd op jouw wensen en behoeften, in een veilige en rustige omgeving en op een moment dat het jou uitkomt. We kijken samen naar wat goed voelt, waar jouw grenzen liggen en hoe we meer ontspanning en flexibiliteit kunnen creëren. Privé yogales is mogelijk voor een of twee personen.

 

Yin therapie

Kun je extra begeleiding gebruiken bij het loslaten van spanning in je lichaam en/of geest? Yin therapie, ook wel Personal Yoga genoemd, kan dan heel prettig zijn. Denk aan heling van emotionele disbalans, lichamelijke klachten, chronische pijn, angst of trauma. Yin therapie is gericht op het losmaken van het spier- en bindweefsel, waarbij het zelfherstellend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd. Door middel van verschillende technieken zoals Shiatsu, Functionele osteopathie en Cranio-Sacraal therapie, in combinatie met Yin yoga, creëren we meer ruimte en balans in jouw lichaam, in het gewricht, het bindweefsel en het bijbehorende meridiaanstelsel. Zo zorgen we ervoor dat je na een 1-op-1 sessie meer ontspannen bent en meer ruimte hebt gemaakt in je lichaam.

 Yin therapie is geen vervanging van de reguliere therapie, maar kan juist een uitstekende aanvulling zijn op traditionele behandelingen. Bijvoorbeeld bij langdurige pijnklachten waar reguliere specialisten geen duidelijke oorzaak kunnen vinden. 

Privé of Duo yoga

Wil je één-op-één yogales of als duo meer persoonlijke aandacht?

Dan is privé yoga een prettige manier. Een privé yogales wordt ingericht naar jouw /jullie wensen, en wordt gepland op een moment dat jou/jullie goed uitkomt.

Tarief 1 uur privé yoga € 78,-
Kijk voor een strippenkaart bij 'Tarieven' en neem contact op voor het tarief als je duo yoga wil.

Bedrijfsyoga

Ieder bedrijf wil graag gezonde en tevreden werknemers, een werknemer die in balans is, energiek en tevreden.

Yoga biedt ontspanning op de werkplek, zodat het ziekteverzuim lager wordt en de productiviteit omhoog gaat. Er zal aandacht besteed worden aan yoga houdingen die doelgericht en effectief zijn en bieden afwisseling tussen inspanning en ontspanning. Een bedrijfsyoga workshop kan inspelen op een actueel onderwerp of op een actuele situatie binnen het bedrijf.

Tarief op aanvraag.

Aurareading

Een aurareading geeft je meer zelfinzicht wat een belangrijke stap is voor het vrijmaken van je intuïtie. Een aurareading is een intuïtieve waarneming van jouw energie in interactie met je omgeving op dit moment. Het biedt je de mogelijkheid om vanuit een breder perspectief antwoord te vinden op jouw vragen.

Tarief aurareading (1,5 - 2 uur) € 150,-

Wil jij een GRATIS proefles proberen? Klik dan op onderstaande link:

Energy flows where
attention goes