Hatha yoga

Hatha yoga gaat voornamelijk om het leren beheersen van je lichaam en ademhaling. Dat leidt onder andere tot een verbetering van de gezondheid en een vermindering van stress. Hatha komen de Sanskriet-woorden ha (zon) en tha(maan) samen De zon staat voor actie, de maan voor verinnerlijking. In de Hatha yoga komen die tegengestelde energieën samen. Door je concentratie en adem naar punten in het lichaam te verplaatsen, breng je daar bewustzijn.

 

Hatha yoga bestaat uit 3 onderdelen:

Asanas

Asana’s zijn houdingen om het lichaam soepeler en flexibeler te maken. Doordat je een asana of reeks hiervan beoefent, wordt het evenwicht gestimuleerd en krijg je meer energie door een betere doorbloeding. Met de asana’s vergroot je je lichaamsbewustzijn.

 

Pranayamas

Pranayama’s zijn oefeningen en technieken om bewuster met je ademhaling om te gaan voor meer levensenergie. Bewust ademhalen heeft een gunstig effect op zowel het zenuwstelsel als op de klieren en de organen. Prana (levensadem, levensenergie) Yama (ontwikkelen).

 

Meditatie

Meditatie ontspanning- en stilte oefeningen (meditatie), waardoor het zenuwstelsel tot rust komt en je een kalme geest ervaart.

Hatha Yoga op de Wilhelminalaan 2, Ouderkerk aan de Amstel

Privé yoga

Wil je één-op-één yogales of meer persoonlijke aandacht?

Dan is privé yoga een prettige manier. Een privé yogales wordt ingericht naar jouw wensen, en wordt gepland op een moment dat jou goed uitkomt.

Tarief 1 uur privé yoga € 75,-

Bedrijfsyoga

Ieder bedrijf wil graag gezonde en tevreden werknemers, een werknemer die in balans is, energiek een tevreden.

Yoga biedt ontspanning op de werkplek, zodat het ziekteverzuim lager wordt en de productiviteit omhoog gaat. Er zal aandacht besteed worden aan yoga houdingen die doelgericht en effectief zijn en bieden afwisseling tussen inspanning en ontspanning. Een bedrijfsyoga workshop kan inspelen op een actueel onderwerp of actuele situatie binnen het bedrijf.

Tarief op aanvraag.

Aurareading

Een aurareading geeft je meer zelfinzicht wat een belangrijke stap is voor het vrijmaken van je intuïtie. Een aurareading is een intuïtieve waarneming van jouw energie in interactie met je omgeving op dit moment. Het biedt je de mogelijkheid om vanuit een breder perspectief antwoord te vinden op jouw vragen.

Tarief aurareading (1,5 - 2 uur) € 140,-

Energy flows where
attention goes