Reading

Iedereen heeft een energieveld om zich heen. Een aurareading is een intuïtieve waarneming van jouw energie in interactie met je omgeving op dit moment. Het doel van een reading is om jou meer inzicht in jezelf te geven, zodat je daarna handvatten hebt om jouw leven richting te geven

 

Readen

Tijdens het lezen (readen) van een aura wordt met een goede intentie gekeken naar jouw kracht en kwaliteiten en een reading heeft daarom altijd een positieve insteek. Door het lezen van je aura en chakra’s – de energiecentra in je lichaam – krijg je op dieper niveau inzicht in je persoonlijke ontwikkeling. Ik kijk naar waar de energie goed stroomt en waar minder en wat de oorzaak daarvan kan zijn. Ook kijk ik wat je kunt doen om de energie beter te laten stromen. Een reading geeft je zelfinzicht, het is een momentopname van waar je nu staat en waar je ontwikkelpunten liggen.
Een afspraak duurt maximaal 2 uur, inclusief voor- en nagesprek en vindt plaats in Ouderkerk aan de Amstel.
Er is geen speciale voorbereiding nodig. De reading kun je eventueel zelf opnemen, zodat je deze thuis op je gemak nog eens na kunt luisteren.

Een reading kan inzicht geven in:

  • Hoe je met je energie omgaat
  • Welke gedachten en gevoelens je aangeleerd hebt en welke bij jou horen
  • Hoe je je talenten en capaciteiten gebruikt en welke nog ontwikkelt kunnen worden
  • Hoe ervaringen uit je verleden doorwerken op dit moment
  • Als je voor een keuze staat en daar nog vragen bij hebt
  • Hoe je in een bepaalde relatie staat
  • Hoe het met je bedrijf/werk gaat

Beroepsorganisatie voor Auralezers

Ik ben gecertificeerd en lid van de Beroepsorganisatie voor Auralezers, onder auspiciën van het Centrum voor Effectieve Intuïtie. Jaarlijkse herregistratie en bijscholing staan borg voor een goede kwaliteit.

Voor meer informatie:

Privé of Duo yoga

Wil je één-op-één yogales of als duo meer persoonlijke aandacht?

Dan is privé yoga een prettige manier. Een privé yogales wordt ingericht naar jouw /jullie wensen, en wordt gepland op een moment dat jou/jullie goed uitkomt.

Tarief 1 uur privé yoga € 80,-
Kijk voor een strippenkaart bij 'Tarieven' en neem contact op voor het tarief als je duo yoga wil.

Bedrijfsyoga

Ieder bedrijf wil graag gezonde en tevreden werknemers, een werknemer die in balans is, energiek en tevreden.

Yoga biedt ontspanning op de werkplek, zodat het ziekteverzuim lager wordt en de productiviteit omhoog gaat. Er zal aandacht besteed worden aan yoga houdingen die doelgericht en effectief zijn en bieden afwisseling tussen inspanning en ontspanning. Een bedrijfsyoga workshop kan inspelen op een actueel onderwerp of op een actuele situatie binnen het bedrijf.

Tarief op aanvraag.

Aurareading

Een aurareading geeft je meer zelfinzicht wat een belangrijke stap is voor het vrijmaken van je intuïtie. Een aurareading is een intuïtieve waarneming van jouw energie in interactie met je omgeving op dit moment. Het biedt je de mogelijkheid om vanuit een breder perspectief antwoord te vinden op jouw vragen.

Tarief aurareading (1,5 - 2 uur) € 150,-

GRATIS PROEFLES!