De laatste dag van 2021….

…….zitten we nog in een Lockdown, en toch heb ik in november een nieuwe locatie geopend! Vertrouwen houden in een onrustige en onzekere tijd, helpt om gegrond te blijven en de dingen te blijven doen die je graag wil doen.

Ik kan niet wachten om in de nieuwe studio weer cursisten te mogen ontvangen. De ruimte heeft een prachtig licht door de zon die door de bomen en de takken heen schijnt, vooral ’s ochtends is dit goed te zien. De studio straalt een zachte energie uit en het is dan ook heel fijn om hier te zijn.

De locatie is geweldig, in hartje Ouderkerk aan de Amstel. Meer ruimte voor iedereen, voor de wekelijkse Yin, Hatha en Pilates lessen, 1 op 1 sessies, bedrijfsyoga, workshops en energetische readings.
Wees welkom! 🙏❤️

Gronden, aarden, balans, senang, flow, het zijn zo van die woorden die je voorbij hoort komen tijdens mijn lessen. Hoe vaker deze woorden op jou van toepassing zijn, hoe meer jij de buitenwereld kunt laten zijn voor wat het is, en hoe meer jij bij jezelf kunt blijven en echt kunt voelen wat jij nodig hebt en waar je naar mag handelen.

Ik wens je een sprankelend, gezond en machtig mooi 2022 toe! ✨