Hier valt of staat alles mee, wat er in jouw leven gebeurt, hoe jij met dingen omgaat. Kun jij het glas halfvol zien? Wat heb je ervoor nodig om dat te kunnen? Wat mag je nog loslaten aan oude opvattingen, overtuigingen, verwachtingen, oude spanning en emotie?

Ik heb bij het schrijven van mijn yoga scriptie ingezien dat ik zelf verantwoordelijk ben voor hoe ik in het leven sta. Het glas halfvol zien was voor mij een eye-opener. De quote van Buddha heeft me hierbij geholpen: 

What you think, you become, What you feel , you attract, What you imagine, you create.

Dit maakte dat ik veel positiever in het leven sta en ook flexibeler kan zijn met wat er in mijn leven gebeurd. Tevens is het pad wat ik bewandel een stuk duidelijker voor me geworden. Dit maakt dat ik me zoveel lichter, blijer, gelukkiger en vrijer voel! 💗

De lockdown heeft me daardoor ook niet veranderd in hoe ik me voel, door de positieve state of mind hebben dingen van buitenaf, de buitenwereld, minder vat op mij. Dit voelt als een groot goed! Natuurlijk ben ik ook wel eens teleurgesteld, ook dit jaar gaat de reis naar India niet door bijvoorbeeld, maar het is niet dat ik daar lang verdrietig over blijf, ik doorvoel het en ga verder. Ik weet dat die reis ooit nog gaat komen.

Door mijn innerlijke groei kan en mag ik mijn kennis doorgeven. In de vorm van Hatha yoga, Yin yoga, Pilates, maar ook in het geven van Readings, Prive Yoga en Yin therapie, magisch voelt dit! ✨

Ook tijdens de lockdown blijven we met elkaar verbonden, door de Zoom lessen & workshops, dit voelt echt als heel waardevol en ik ben zo trots op alle cursisten die de moed niet opgeven en zich gesterkt voelen- en krachtiger worden door de yoga 🔅

Ook 1 op 1 sessies mogen weer dus ik mag Readings geven, Prive Yoga en Yin therapie. Stuur me gerust een berichtje als je hierover meer informatie wil, of als je interesse hebt voor 1 van de lessen.

Voor nu, geniet elke dag van iets kleins, adem diep in & uit, zie het glas halfvol, sta elke dag dankbaar voor de nieuwe dag op, zaai en groei.

Ik zie je gauw op de mat of 1 op 1 🙏

Liefs, Monique 🌸